Projecten

Projecten waar we trots op zijn

Hieronder ziet u een aantal van onze recent gerealiseerde opdrachten. Wilt u meer weten over één van deze projecten of heeft u interesse in onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Opdrachtgever
Klies & Jozef Bouw B.V., Edam

Omschrijving
Nieuwbouw gymzaal behorend bij basisschool Tijl Uilenspiegelschool te Amsterdam

Gymzaal Tijl Uilenspiegel, Amsterdam

De laatste fase van de renovatie en uitbreiding van de Tijl Uilenspiegelschool omvatte de vernieuwing van de verouderde gymzaal. Er is gekozen voor vervangende nieuwbouw. We hebben de algemene ruimtes voorzien van wanden en plafonds en de gymzaal zelf heeft een lineair massief houten Derako systeemplafond op een hoogte van 5,5 m1.

Opdrachtgever
T&G Bouwcombinatie B.V., Egmond a/d Hoef

Omschrijving
Nieuwbouw 77 woningen Het Turfschip te Alkmaar

Het Turfschip plan Schelphoek, Alkmaar

In het voormalige havenkwartier direct naast de gezellige binnenstad van Alkmaar, is een prachtige woonlocatie aan het water verrezen; De Schelphoek. Een combinatie van eeuwenoude historie en moderne architectuur. De 77 woningen van bouwdeel Het Turfschip zijn door ons voorzien van metalstud binnenwanden en akoestische buitenplafonds.

Opdrachtgever
Vergeer Bouw B.V., Reeuwijk

Omschrijving
Nieuwbouw onderwijscentrum te Waddinxveen

Bouwacademie Groene Hart, Waddinxveen

In Waddinxveen is een opleidingsinstituut gerealiseerd voor jonge bouwvakkers. De bouwacademie bestaat uit 3 verschillende bouwhuizen, uitgevoerd in staal, metselwerk en hout. Hier vinden de verschillende disciplines van het lesprogramma plaats. In opdracht van Vergeer Bouw B.V., hebben wij de wanden en plafonds aangebracht.

Opdrachtgever
De Vries en Verburg Bouw B.V., Stolwijk

Omschrijving
Verbouw medisch centrum VitaSana te Den Haag

VitaSana

In opdracht van De Vries en Verburg Bouw B.V. zijn we betrokken geweest bij de renovatie van VitaSana, een centrum voor periodiek medisch onderzoek in Den Haag. De technische uitdagingen bij dit project waren de ronde wanden en houten wandelementen. Deze wandbekleding hebben wij in samenwerking met Rubex Interiors op maat geprefabriceerd en daarna in het werk aangebracht.

Opdrachtgever
Jurriens B.V., Utrecht

Omschrijving
Renovatie Felix Meritis te Amsterdam

Felix Meritis Amsterdam

Felix Meritis is een monumentaal en imponerend rijksmonument aan de Keizersgracht 324 te Amsterdam, gebouwd in 1788. Het pand, dat in gebruik is als cultuurcentrum, is gedurende 3 jaar compleet gerenoveerd. Wij hebben hierin bijgedragen door het leveren en aanbrengen van de wanden en metalstud plafonds; onder andere in de prachtige Shaffyzaal.

Opdrachtgever
Argos PM N.V., België

Omschrijving
Nieuwbouw Euroscoop met 12 zalen te Amsterdam

Euroscoop Amsterdam

Sinds november 2019 heeft Amsterdam-Noord haar eigen bioscoop; Euroscoop (onderdeel van Pathé). De bioscoop beslaat 12 zalen met 2.500 stoelen. Aan ons de eer deze zalen en de foyer in opdracht van Argos PM N.V. te voorzien van (verlaagde) plafonds en koofconstructies.

Opdrachtgever
Sophista fusies & overnames, Alkmaar

Omschrijving
Kantoorpand Sophista fusies & overnames, Alkmaar

Kantoorpand Sophista fusies & overnames te Alkmaar

Medio 2019 heeft Sophista fusies & overnames samen met Actan adviseurs & accountants haar intrek genomen in het Victory Building in Alkmaar. Hieraan voorafgaand hebben wij de 8e verdieping van dit bedrijfsverzamelgebouw geheel gerenoveerd. De foto’s geven een impressie van het mooie resultaat.

Opdrachtgever
Bouwbedrijf van Schaik B.V., Breukelen

Omschrijving
Doos-in-doosconstructie RowStudio, Amsterdam

RowStudio te Amsterdam

In het hart van Amsterdam heeft RowStudio de deuren geopend van de eerste indoor-roeistudio in Amsterdam. Er is een geluidwerende doos-in-doosconstructie gerealiseerd. Dit houdt onder meer in het akoestisch ontkoppelen van de wanden, vloeren en plafonds.

Opdrachtgever
Henselmans Bouwbedrijf, Noord-Scharwoude

Omschrijving
Nieuwbouw ROC NexTechnician, Amsterdam

Nieuwbouw ROC NexTechnician te Amsterdam

In opdracht van Bouwbedrijf Henselmans, zijn wij eind 2018 gestart met de afbouw van ROC NexTechnician te Amsterdam. Een onderwijscentrum voor jongeren gericht op techniek en innovatie. Hier zijn wij gedurende 8 maanden actief geweest bij het aanbrengen van de wanden en de plafonds. Ook de gehele staalconstructie van het schoolgebouw is door ons brandwerend bekleed, inclusief de inpandige weerstand tegen brandoverslag tegen de onderzijde van de stalen dakbeplating.

Opdrachtgever
BAM Bouw en Techniek B.V., Amsterdam

Omschrijving
Transformatie Ringers Winkelcentrum Alkmaar

Ringers Winkelcentrum Alkmaar

Ringers Winkelcentrum, vernoemd naar de voormalige Ringers Chocoladefabriek, heeft een ware transformatie ondergaan. Dit overdekte winkelcentrum, gelegen nabij de historische binnenstad van Alkmaar, hebben wij het afgelopen jaar voorzien van Mono Acoustic plafonds en verdiepte eilanden met lichtkoven.

Opdrachtgever
Hecon Bouwgroep B.V., De Goorn

Omschrijving
Afbouw nieuwbouw BMW Dusseldorp Oostzaan

Nieuwbouw BMW Dusseldorp te Oostzaan

Voor de nieuwbouw van “The Next Generation Showroom” van BMW Dusseldorp te Oostzaan,  hebben wij de afbouw gerealiseerd van de wanden, de plafonds en de superstrakke koofconstructie rondom de gehele entresol.

Opdrachtgever
Jongens DE WIT, Schagen

Omschrijving
Verbouwing kantoorpand Van der Voort Groep, Schagen

Kantoorpand Van der Voort Groep te Schagen

In opdracht van Jongens DE WIT, zijn wij betrokken geweest bij de verbouwing van het nieuwe pand van de Van der Voort Groep uit Schagen. Na de prettige samenwerking met alle betrokken partijen, heeft de Van der Voort Groep haar intrek kunnen nemen in een modern kantoorpand met een warme uitstraling.

Opdrachtgevers
Aannemingsmaatschappij Hegeman B.V., Nijverdal
Sprangers Bouwbedrijf B.V., Delft

Omschrijving
Renovatie Stadhuis van Amsterdam te Amsterdam

Stadhuis van Amsterdam

Deze grootschalige renovatie van het stadhuis heeft maar liefst 3 jaar in beslag genomen. Wij hebben voor 2 aannemers de complete afbouwwerkzaamheden gerealiseerd. De locatie en het feit dat het stadhuis tijdens de verbouwing in gebruik bleef, maakte dit een complex project maar het resultaat mag er zeker zijn.

Opdrachtgever
Viterzo, Amsterdam

Omschrijving
Revitalisatie kantoorpand Rochdale Amsterdam

Kantoorpand Rochdale te Amsterdam

In november 2018 zijn we gestart met de revitalisatie van het kantoorpand van Woningcorporatie Rochdale in Amsterdam. Het pand telt 11 verdiepingen die een voor een worden gemoderniseerd. Deze foto’s zijn van de 11e etage, van waaruit een prachtig uitzicht over Amsterdam.

Opdrachtgever
IJbouw B.V., Amsterdam

Omschrijving
Transformatie 5e verdieping Heineken Experience Amsterdam

Heineken Experience te Amsterdam

In opdracht van IJbouw hebben wij deel uit mogen maken van het transformeren van de 5e verdieping naar het Heineken Heritage Quarter. Het pand van de voormalige brouwerij bestaat inmiddels 151 jaar. De Heineken Experience trekt jaarlijks 1,2 miljoen bezoekers waarvan 95% uit buitenlandse toeristen bestaat.

Opdrachtgever
Bouwbedrijf van der Gragt B.V., Wormerveer

Omschrijving
Afbouw Zaan Hotel Amsterdam Zaandam

Zaan Hotel Amsterdam Zaandam

Zaandam heeft er een nieuwe eyecatcher bij. De Zaanse stijl is op sublieme wijze toegepast in het ontwerp van het Zaan Hotel. Ons aandeel in dit project zijn de plafonds en de scheidingswanden. Bij de wanden zijn er hoge eisen gesteld aan de geluidsoverdracht tussen de hotelkamers. Door met alle betrokken partijen deze eisen af te stemmen, is het hotel opgeleverd met geluiddichte kamers.

Opdrachtgever
E.S.T.I.D.A, Amsterdam

Omschrijving
Interieurbouw Grand Café MarktZicht, Broek op Langedijk

Grand Café MarktZicht

Grand Café MarktZicht is dit voorjaar compleet gerenoveerd. Aan ons de eer om in opdracht van en in samenwerking met E.S.T.I.D.A de interieurbouw te realiseren. Het resultaat is prachtig. Vooral de roestkleurige vintage sierpanelen aan het plafond, afkomstig uit Portugal en met een gewicht van 8 kilo per stuk, zijn een blikvanger.

Opdrachtgever
Aannemingsbedrijf N.P. Bakker B.V., Hoogwoud

Omschrijving
Afbouw Loetje Nijmegen

Loetje Nijmegen

Deze zomer heeft Restaurant Loetje ook haar deuren geopend in Nijmegen. Wij hebben de  afbouw gerealiseerd; naar het ontwerp van Cabana Interior die de inrichting voor de Loetje restaurants verzorgt. De foto’s geven u een impressie van het prachtige resultaat.

Opdrachtgever
VUE Cinemas B.V., Amsterdam

Omschrijving
Renovatie VUE Cinema Purmerend

VUE Cinema Purmerend

In het najaar van 2017 heeft VUE Cinema Purmerend een complete make-over ondergaan. Bij deze  renovatie hebben wij, net zoals onlangs bij de VUE Cinema Den Bosch, als hoofdaannemer gefungeerd.

Opdrachtgever
Lokhorst Bouw en Ontwikkeling, Velsen-Noord

Omschrijving
Afbouw Cultuurcentrum Heemskerk

Cultuurcentrum Heemskerk

Het Cultuurcentrum Heemskerk bestaat uit een gemeentehuis, een bibliotheek en een muziekschool. De muziekschool is gehuisvest in een deel van de bibliotheek en het gemeentehuis een verdieping hoger. Bij dit project waren hoge geluidseisen van toepassing. Dit is onder andere gerealiseerd door het plaatsen van dubbele wanden en plafonds.

Opdrachtgever
Bouwbedrijf van der Gragt B.V., Wormerveer

Omschrijving
Afbouw winkelcentrum AH XL Alkmaar

Winkelcentrum AH XL te Alkmaar

Winkelcentrum AH XL te Alkmaar is onlangs gerenoveerd. Wij hebben ter plaatse van de hoofdentree op 9 meter hoogte Lambri Grille plafonds aangebracht. Er was sprake van een zeer strakke planning terwijl het winkelcentrum toegankelijk bleef voor het publiek.

Opdrachtgever
Lokhorst Bouw en Ontwikkeling, Velsen-Noord

Omschrijving
Afbouw Podium Victorie, Alkmaar

Afbouw Podium Victorie te Alkmaar

We hebben de afbouw gerealiseerd van de nieuwbouw van Podium Victorie op Overstad. Hèt poppodium van Alkmaar en omstreken. Het bestaat uit een concertzaal voor 800 bezoekers en een muziekcafé. Zowel het exterieur als het interieur is stoer vormgegeven.

Opdrachtgever
Lokhorst Bouw en Ontwikkeling, Velsen-Noord

Omschrijving
Afbouw nieuwbouw Zwembad De Crommenije, Krommenie

Zwembad De Crommenije te Krommenie

Zwembad De Crommenije is gebouwd met het oog op duurzaamheid en kwaliteit en beschikt in alle opzichten over de modernste technieken. De uitdaging van dit project betrof de hoogte van de wanden van wel 9,5 m in combinatie met een krappe werkvloer en het hoogteverloop van het gebouw.

Opdrachtgever
Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V., Warmenhuizen

Omschrijving
Afbouw VUE Cinema Alkmaar

VUE Cinema Alkmaar

Naast de VUE Cinemas in Kerkrade en Eindhoven, hebben we ook de afbouw van VUE Cinema in Alkmaar gerealiseerd. Volgens The International Cinema Technology Association (ICTA) benoemd tot beste nieuwbouwbioscoop ter wereld.

Opdrachtgever
Van Wijnen Heerhugowaard B.V., Heerhugowaard

Omschrijving
Afbouw Landal Beach Resort Ooghduyne

Landal Beach Resort Ooghduyne

Na een grote brand moest een snelle wederopbouw van het centrumgebouw van Landal Ooghduyne te Julianadorp gerealiseerd worden om de gasten weer gebruik te kunnen laten maken van een subtropisch zwembad, restaurant met terras, indoor speelplaats en bowlingbanen. Deze complexe utiliteitsbouw is onder grote tijdsdruk gerealiseerd.

Opdrachtgever
Sprangers Bouwbedrijf B.V., Delft

Omschrijving
Afbouw distributiecentrum

Distributiecentrum DC-11 en DC-12 Fokkerpark Schiphol

Onder extreme tijdsdruk is de bouw van dit distributiecentrum van het Amerikaanse Prologis, in een zeer korte tijd gerealiseerd. Er is naast 6.000 m² systeemplafond, 10.000 m² Gyproc scheidingswand aangebracht met het Gyproc Garant certificaat. Er is gebouwd met het BREEAM certificaat Very Good. BREEAM is hèt instrument om integraal de duurzaamheid van nieuwe gebouwen te meten en te beoordelen.