Over Punt Systeembouw

Samenwerken levert
resultaat

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over ons werk. Vandaag, maar ook in de toekomst. Daarom voeren wij niet alleen uw opdracht uit maar kijken we ook waar het beter kan. We adviseren u graag in materiaalkeuze, veiligheid, overlastbeperking of duurzaamheid.

Dát is samenwerken: in overleg met elkaar zoeken naar het beste resultaat. Bij Punt Systeembouw is met u meedenken geen loze kreet maar het fundament van onze werkwijze. En daar profiteert u van.

Al 40 jaar uw specialist

Punt Systeembouw is al 40 jaar gerenommeerd specialist in de systeemafbouw. Onze klanten vertrouwen op ons om duurzaam, hoogwaardig en snel te bouwen. We zijn specialist in retail en entertainment en werken graag mee aan bijzondere opdrachten. Ons ervaren, gemotiveerde team staat elke dag voor u klaar.

De beste kwaliteit

Punt Systeembouw staat voor kwaliteit. Wij stellen hoge eisen aan ons werk en aan onze medewerkers. Vanzelfsprekend werken we met betrouwbare, gerenommeerde leveranciers. Dat geeft u de zekerheid van een optimaal resultaat.

Snelle realisatie

Deadlines moeten gehaald worden. Daar kunt u bij ons op rekenen. Ook bij spoedklussen of krappe deadlines zorgen wij dat het werk tijdig af is. We maken een realistische, haalbare planning. Hierdoor wordt uw project efficiënt en snel gerealiseerd.

Flexibele aanpak

Soms vraagt een project een flexibele aanpak. Bijvoorbeeld als er stof- of geluidsvrij gewerkt moet worden of buiten reguliere werktijden. Of er wordt gewerkt in een (kantoor)pand dat op dat moment in bedrijf is. Deze flexibiliteit is bij ons vanzelfsprekend.

Duurzaam ondernemen

Er komt steeds meer aandacht voor duurzaam bouwen en ondernemen. Punt Systeembouw voldoet aan de laatste normen en regelgeving op dit gebied. Dit blijkt mede uit ons KOMO-certificaat. We werken energiezuinig en kiezen voor duurzame materialen.

Transparant

Wij zijn graag duidelijk over onze werkwijze en prijzen. We werken met heldere begrotingen en vaste aanneemsommen. Zo bent u vooraf op de hoogte van de kosten. Bij Punt Systeembouw geven we graag eerlijk advies. Dankzij die transparantie zijn we al 40 jaar een betrouwbare partner.

icon-pdf

Bekijk hier onze algemene voorwaarden